WERKPLEKKEN & MEER

 

Een kantoor huren bij OF-US biedt je meer dan een werkplek alleen. Zo bieden wij een ruim aantal gratis te gebruiken vergaderruimtes en spreekkamers en een business lounge met gratis koffie en thee.

Indien gewenst zijn we je sparringpartner, delen we onze kennis of brengen we je in contact met ons netwerk.

Kom gerust eens een kijkje nemen voor een vrijblijvende rondleiding of kom gratis werken of af te spreken in onze business lounge.

OF-US biedt ondernemers, professionals en anderen de mogelijkheid om een werkplek op maat te kiezen. Uitganspunten zijn flexibiliteit en gemak. Een flexplek voor een uur, een vaste werkplek of vergaderzaal tot en met een kantoor voor langere termijn.

WERKPLEKKEN:

 Kantoor
 Fixplek
 Flexplek
 Shared
 Dagkantoor
 Spreekkamer

PRIJZEN INCLUSIEF:

 Gas / water / licht  Bemande receptie
 Stoffering  Postservice
 Koffie en thee  Sanitair
 Gebruik van diverse
  vergaderruimtes

OPTIONEEL:

 Schoonmaak
 Meubilair
 Vaste parkeerplaats

WERKPLEKKEN:

 Kantoor
 Fixplek
 Flexplek
 Shared
 Dagkantoor
 Spreekkamer

PRIJZEN INCLUSIEF:

 Gas / water / licht
 Bemande receptie
 Stoffering
 Postservice
 Koffie en thee
 Sanitair
 Gebruik van diverse vergaderruimtes

OPTIONEEL:

 Schoonmaak
 Meubilair
 Vaste parkeerplaats

Ben je alleen of met collega’s? OF-US biedt kantoren in diverse formaten.
Groeit je onderneming en heb je meer ruimte nodig? OF-US groeit met je mee!
Wil je je kantoor juist wat compacter inrichten? Verhuis binnen OF-US naar een kantoor dat past bij de huidige vorm van jouw onderneming.
Huur is al mogelijk vanaf 6 maanden. Misschien beschik je over eigen meubilair, zo niet dan richten wij hem voor je in met moderne bureaus en stoelen.

Heb je voldoende aan een modern bureau, bureaustoel en internet, maar wil je toch ook privacy en rust, dan kun je gebruik maken van een Fixplek. De kosten zijn verrassend laag. Zeker handig als je een of een aantal dagen per week in een professionele omgeving wilt werken of een bepaalde periode aan een project werkt. Je kunt ervoor kiezen om per keer dat je komt af te rekenen of te je kunt kiezen voor een strippenkaart. Deze kaart geeft het recht om twaalf keer te komen flexen terwijl je tien keer betaalt. Steeds meer ondernemers kiezen voor Workplaces Fix als eerste stap richting een Coworking Place of een eigen kantoor.

In de Business Lounge van OF-US kun je altijd, geheel gratis, binnenlopen wanneer het jou schikt. Ben je alleen of met anderen, zoek een plek uit aan een van de tafels. Ideaal om te werken, de tijd tussen meetings optimaal te benutten of om af te spreken met relaties. Parkeren kun je bij ons voor de deur. Vraag onze receptie om de gratis WIFI-code. Tijdens je verblijf kun je bij onze counter terecht voor een heerlijke kop koffie of thee, fris, snacks of een lekker broodje. Een mooie manier om eens vrijblijvend kennis te maken met de medewerkers en bewoners van OF-US.

SHARED OFFICE

Ben jij ondernemer en wil je graag in contact komen met andere ondernemers? Misschien is een shared office dan wat voor jou! Huur je een shared office dan maak je gebruik van alle faciliteiten die bij een kantoor horen, maar dan deel je je ruimte met maximaal drie andere ondernemers.  Je krijgt een bureau met bureaustoel en internet aansluiting en kan dus je spullen achterlaten in het kantoor. Daarnaast kan je gebruik maken van alle andere voordelen die een bewoner van OF-US krijgt

DAGKANTOOR BARTJE

Geen vast kantoor nodig of er nog niet aan toe, dan is een dagkantoor bij OF-US een ideale oplossing. In een dagkantoor kunt u in alle rust op uw eigen manier werken. Een dagkantoor is voorzien van een luxe bureau in hoogte verstelbaar gecombineerd met een fijne bureaustoel. 
Het is uiteraard ook mogelijk om een dagkantoor voor een langere periode flexibel te huren.

SPREEKKAMER

Ontvangt u klanten of gasten en wilt u dit op een professionele manier doen. Een spreekkamer van OF-US is ingericht met een bureau om aan te kunnen werken en een comfortabele zithoek. Fijne ruimtes voor coachgesprekken, mediation, ARBO afspraken, 1 op 1 gesprekken etc. Koffie / thee / water kan geserveerd of klaargezet worden in de ruimte indien gewenst.

VIRTUAL OFFICE

Een bedrijf vanuit huis of geen vast kantoor nodig, met een virtual office is het mogelijk voor bedrijven om zich te registeren bij de KvK op het adres van OF-US. Zo kan de post op een zakelijk adres bezorgt worden, bepaald u zelf hoe dit verwerkt wordt. Ook profiteerd u van de voordelen die huurders van OF-US krijgen.