INSCHRIJVEN KVK

 

Wel een professionele uitstraling voor uw bedrijf maar geen vast kantoor nodig, dan is een virtual office van OF-US een prima uitkomst. 

Een officieel erkend vestigingsadres en inschrijven bij de KvK in een uniek kantoorgebouw op een toplocatie in Assen. 

De post wordt bewaard of (digitaal) doorgestuurd, afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Ook profiteert u van de voordelen als huurder bij OF-US, zo krijgt u korting op vergaderruimtes of werkplekken. De koffie regelen wij! 

VIRTUAL OFFICE BASIC

Bij deze variant virtual office is het mogelijk om uw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De post wordt bewaard op locatie, u profiteert van de korting op het tarief van vergaderruimtes of werkplekken en werken of gasten ontvangen in onze Business Lounge is gratis. 

VIRTUAL OFFICE PLUS

Bij deze variant virtual office is het mogelijk om uw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De post wordt wekelijks naar u doorgestuurd binnen Nederland, u profiteert van de korting op het tarief van vergaderruimtes of werkplekken en werken of gasten ontvangen in onze Business Lounge is gratis.

VIRTUAL OFFICE PREMIUM

Bij deze variant virtual office is het mogelijk om uw bedrijf in te schrijven bij de KvK als zakelijk postadres. De post wordt ingescant en digitaal naar u doorgestuurd, u profiteert van de korting op het tarief van vergaderruimtes of werkplekken en werken of gasten ontvangen in onze Business Lounge is gratis. 

 

Contactformulier OF-US Virtual Office
Hier kunt u selecteren voor welke service u een offerte wilt ontvangen of waar uw vraag of bericht over gaat
Door wie of wat ben je bij OF-US terecht gekomen, bijvoorbeeld Google, het nieuws of via een ander bedrijf?