EVENEMENTEN & BIJEENKOMSTEN

 

Regelmatig organiseren wij bijeenkomsten en evenementen in het teken van ondernemerschap. Ondernemers en professionals praten je bij en gaan met je in gesprek over uiteenlopende thema’s. Deze variëren van het opzetten van een bedrijf tot cybersecurity.

Uiteraard delen we graag onze kennis en stellen we ons eigen netwerk beschikbaar. Als ervaren ondernemers kunnen we je in contact brengen met investeerders, financiers, ondernemers en wellicht potentiële leveranciers of klanten.

Daarnaast beschikt onze locatie over een openbare Business Lounge, die modern is ingericht is. Door de moderne inrichting is de Business Lounge zeer geschikt voor zakelijke afspraken of het organiseren van een evenement of bijeenkomst. Ook kan er in de Business Lounge geluncht worden of kun je de ruimte gebruiken om te flexwerken.

GRATIS EVENEMENT

Wij bieden de mogelijkheid om een evenement / lezing of bijeenkomst te organiseren en dat kan nog gratis ook.

De ruimte die nodig is stellen we beschikbaar wanneer er aan de volgende voorwaarden wordt voldaan;

✓  Jouw evenement (klein of groot) gaat over ondernemen of is interessant voor andere ondernemers
✓  Deelname aan bijeenkomst / evenement / lezing is gratis

Bijvoorbeeld: netwerkbijeenkomst, voorlichting, uitleg bedrijf, marketing lezing, club bijeenkomst etcetera.

Meld jouw idee / evenement aan via assen@of-us.nl  om de details te bespreken.

WORKSHOP

Begin 2022 introduceert OF-US workshops waarin de do’s en don’ts over een bepaald vakgebied worden toegelicht door een expert. Elke maand geven wij een gastspreker / expert de mogelijkheid om een workshop te verzorgen. Iedereen die belangstelling heeft voor de workshop kan hierbij aansluiten, de inloop is gratis. In ongeveer een uur krijgt u meer inzicht in handige en praktische tips van de expert over wat juist wel of juist niet te doen.

Wilt u ook een workshop verzorgen dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden. Via het contact formulier kunt u ons op de hoogte brengen of uw vragen stellen. Een onderwerp of vakgebied waar u juist graag een workshop van zou willen bijwonen horen wij ook graag. Wij gaan dan aan de slag om die workshop te kunnen verzorgen met de juiste expert. .

AGENDA GRATIS WORKSHOPS

 

Binnenkort zullen we weer met de workshops beginnen. Hou onze socials / website in de gaten voor meer informatie.

 

Aanmeldformulier GRATIS evenement
Hier kunt u selecteren waar uw aanmelding of vraag of over gaat.
Door wie of wat ben je bij OF-US terecht gekomen, bijvoorbeeld Google, het nieuws of via een ander bedrijf?